Télécharger
De Nieuws "Land van St-Hubert."
Te beginnen in augustus 2017.
LA-NEWS.pdf
Document Adobe Acrobat 670.2 KB

Tussen hemel en aarde.


RESTAURANTS

 

www.le13.be

 

Restaurant 'Le 13' is het het geluk om van een ‘’versheid koken’’ op grond van producten van de markt te genieten, een smakelijke koken bereid door Christian Cambrai, een sterke kok met 25 jaar ervaring, gerechten geserveerd door zijn vrouw Fatima in een zeer aantrekkelijke omgeving. 

 

Bib’s gourmand in gids Michelin 2017.

 

 

Afsluitende dagen: maandag de hele dag, zaterdagmiddag en zondagavond.

 


Nachtleven

www.cafelouise.be

 

 

Welkom aan de "Café Louise’’ !

 

Geniet van de warme omgeving van een Parijse stijl en de vriendelijke sfeer. Om een een drankje of een maaltijd te nemen, ‘’Café Louise’’ is de ontmoetingsplaats voor goede tijden.  

 

 

Naast de delicatessen biedt het tal van suggesties op een schrijflei volgens de markt van de dag. 


Bezienswaardigheden

www.foiredelibramont.be

 

De Beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont is een reusachtige tentoonstelling in openlucht  die elk jaar meer dan 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken verwelkomt op een terrein van 300 000 m².

Een uniek evenement 

 

Het is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld n zijn vele facetten: machines, veeteelt, het bos, agrovoeding, tuinbouw, maar ook onderzoek, onderwijs en cultuur.

 

 

Door haar duurzame beheer is het een " groene ". beurs. Recyclage, vegetalisatie van het terrein en hernieuwbare energie zijn de rode draad.